Pon - Pet: 07:00 - 21:00 Sub - Ned: Zatvoreno
Perkovčeva ul. 3, 10000 Zagreb

Stomatološka poliklinika Zagreb obvezuje se pružati zaštitu osobnim podacima korisnika, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke koji su potrebni za ispunjenje naših obveza, informira korisnike o načinu korištenja prikupljenih podataka te redovito daje korisnicima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Stomatološke poliklinike Zagreb odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Korištenjem ovih stranica potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uvjete korištenja.

1. RELEVANTNI PRAVNI OKVIR

Web stranica je osmišljena u skladu sa sljedećim nacionalnim i međunarodnim zakonima vezanim uz zaštitu podataka i privatnost korisnika:

  • Direktiva EU o zaštiti podataka (DPD)
  • Zakon o zaštiti potrošača
  • Zakon o zaštiti osobnih podataka
  • Opća uredba o zaštiti podataka EU (GDPR)

Sukladnost ove web stranice gore navedenim zakonskim propisima vjerojatno znači da je ta web stranica sukladna s zakonima o zaštiti podataka i privatnosti korisnika koje su postavile i mnoge druge zemlje. Ako niste sigurni je li ta web lokacija u skladu s posebnom zakonskom regulativom o zaštiti podataka i zakonima o zaštiti podataka u vašoj domovini, obratite se našem službeniku za zaštitu podataka.

2. OSOBNE INFORMACIJE KOJE SE PRIKUPLJAJU I ZAŠTO SE PRIKUPLJAJU

Ova web stranica prikuplja i koristi osobne podatke iz sljedećih razloga:

2.1. Praćenje posjeta web lokaciji

Kao i većina web stranica, ova web lokacija upotrebljava Google Analytics za praćenje interakcije korisnika. Koristimo ove podatke kako bismo utvrdili broj ljudi koji upotrebljavaju našu web stranicu kako bismo bolje razumjeli kako pronalaze i upotrebljavaju našu web stranicu i da vidimo njihovo putovanje kroz web stranicu.

Iako Google Analytics bilježi podatke kao što su vaša geografska lokacija, vaš uređaj, internetski preglednik i operativni sustav, nijedan od tih podataka ne može vas osobno identificirati. Google Analytics također bilježi IP adresu računala koja bi se mogla koristiti za osobnu identifikaciju, ali Google nam ne daje pristup tome.

Google Analytics upotrebljava kolačiće, a detalje o njima možete pronaći na Googleovim vodičima za razvojne programere.

Onemogućavanje kolačića na vašem internetskom pregledniku zaustavit će Google Analytics da prati bilo koji dio vašeg posjeta bilo kojem dijelu ove web stranice.

2.2. Kontakt forme na web stranici

Ako nas odlučite kontaktirati putem email adrese za kontakt, niti jedan od podataka koje isporučujete neće biti pohranjen na ovoj web stranici i neće biti prenesen/obrađen od strane bilo kojeg od trećih strana obrađivača podataka. Podatci će biti korišteni isključivo za potrebe povratne komunikacije prema korisniku.

3. KRŠENJE PRIVATNOSTI PODATAKA

O svakom kršenju privatnosti podataka iz naše baze ili baze bilo kojeg od naših partnera obavijestit ćemo sve relevantne osobe i nadležna tijela u roku od 72 sata od prekršaja, ako je očigledno da su ukradeni podaci spremljeni na način da se može otkriti identitet vlasnika podataka.

4. PROMJENE IZJAVE O PRIVATNOSTI

Ova izjava o privatnosti može se s vremena na vrijeme mijenjati u skladu s zakonodavstvom ili razvojem industrije. Nećemo eksplicitno obavijestiti naše klijente ili korisnike web stranica o tim promjenama. Umjesto toga, preporučujemo da povremeno provjeravate ovu stranicu za sve izmjene izjave.

 

Stomatološka poliklinika Zagreb

1.3.2022.

Skip to content